Головна » 2017 » Травень » 6 » Ансамбль пісні й танцю «Явір» представив своє мистецтво в Ужгороді
16:58
Ансамбль пісні й танцю «Явір» представив своє мистецтво в Ужгороді

5 травня у Закарпатському академічному обласному театрі ляльок відбувся чудовий виступ ансамблю пісні й танцю «Явір» Природничого університету міста Люблін Польської Республіки (керівник  Збігнев Романович).

Привітали учасників та всіх присутніх у залі начальник управління культури Закарпатської облдержадміністрації Вікторія Фролова і заступники голови Товариства польської культури Закарпаття імені Гнєви Волосєвич Людмила Федорчук та Олександр Снігурський. Директор Обласного організаційно-методичного центру культури Ганна Дрогальчук подякувала за цікаву і змістовну концертну програму, висловила бажання і надалі співпрацювати та вручила подяку колективу за збереження і популяризацію польського фольклору та зміцнення творчих зв’язків у галузі міжнародного співробітництва. Вела програму завідувач відділу народної творчості та аматорського мистецтва ООМЦК Яна Касарда-Микита. 

Глядачі отримали багато приємних вражень, ознайомившись із польскою культурою.

Концерт відбувся за сприяння та підтримки управління культури Закарпатської облдержадміністрації та Обласного організаційно-методичного центру культури.

До слова, сьогодні у першій половині дня ансамбль пісні й танцю «Явір» взяв участь в обласній творчій лабораторії для керівників провідних аматорських хореографічних колективів, методистів районних та міських методичних центрів на тему «Особливості виконання танців національних меншин Закарпаття», яку організував і провів Обласний організаційно-методичний центр культури на базі Дитячої академії танцю.

Ольга ТОЛВАЙ,
провідний методист Обласного організаційно-методичного центру культури
Фото Віталія Раца

 

Переглядів: 599 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури