Головна » 2017 » Вересень » 15 » Центр культури приймав студентів коледжу культури і мистецтв
16:02
Центр культури приймав студентів коледжу культури і мистецтв

Два дні поспіль 14 та 15 вересня завдяки викладачеві-методисту Ужгородського коледжу культури і мистецтв Ірині Юріївні Кордобан Обласний організаційно-методичний центр культури відвідують студенти коледжу в рамках практикуму з менеджменту соціокультурної діяльності.

Зокрема, 14 вересня Обласний організаційно-методичний центр культури відвідали студенти ІІ курсу Ужгородського коледжу культури і мистецтв спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» спеціалізації «Народне пісенне та естрадно-духове мистецтво» разом із викладачем-методистом Іриною Юріївною Кордобан.

Ознайомлення з роботою Центру культури відбулося в рамках практикуму з менеджменту соціокультурної діяльності. Перед студентами виступили в.о. директора Яна Касарда-Микита, яка провела цікаву, змістовну екскурсію кабінетами установи. Завідувач відділу Людмила Веклюк розповіла про відділ інновацій та соціально-культурних програм, технологій і культурно-дозвіллєвої діяльності. Завідувач редакційного сектору Марина Офіцинська представила інформаційні можливості офіційного сайту Центру культури та черговий номер щоквартального вісника «Культурологічні джерела». Провідний методист Іван Хланта доступно презентував чотири нові видання, які побачили світ у цьому році. З особливим захопленням молодь слухала про героїв збірника «Коломийкарі Закарпаття».

Заняття було насичене і продуктивне. Студенти не лише ознайомилися з роботою Центру культури, переконалися у вагомості його існування та діяльності, але й відчули відповідальність за обрану ними професію.

Марина ОФІЦИНСЬКА,
завідувач редакційного сектору
Фото Ольга ТОЛВАЙ

Переглядів: 511 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури