Головна » 2017 » Червень » 26 » До дня Конституції для вихованців «Дороги життя» провели майстер-клас із виготовлення державної символіки
16:33
До дня Конституції для вихованців «Дороги життя» провели майстер-клас із виготовлення державної символіки

Сьогодні фахівці Обласного організаційно-методичного центру культури напередодні Дня Конституції України провели майстер-клас із виготовлення української символіки з солоного тіста для вихованців медико-соціально реабілітаційного центру «Дорога життя».

З дітьми працювали завідувач народного етнографічного музею, заслужений майстер народної творчості України Наталія Стегура та методист першої категорії Олена Ваш.

Маніпуляції з дрібними предметами і матеріалами різної текстури мають величезне значення для дітей з інвалідністю, бо сприяють розвитку не тільки моторики, але й мови. Солоне тісто – чудовий екологічно чистий матеріал.

Заступник директора медико-соціально реабілітаційного центру «Дороги життя» Світлана Аніцева каже: «Вихованці закладу – творчі особистості. Тому такі майстер-класи для них дуже цікаві. Хочеться сподіватися, що нові знання вони застосують і вдома. А ще у нас діють спеціалізовані майстерні з виготовлення свічок, виробів із кераміки, варіння мила, вишивки бісером тощо».

Яна Касарда-Микита,
завідувач відділу народної творчості та аматорського мистецтва

Переглядів: 826 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури