Головна » 2017 » Травень » 26 » Едіті Канчій присвоєно народне звання «Берегиня України»
14:40
Едіті Канчій присвоєно народне звання «Берегиня України»

18 травня 2017 року в Будинку офіційних прийомів Уряду в Києві на урочистому засіданні керівникові зразкового фольклорного ансамблю «Кирниченька» Іршавського районного будинку культури Едіті Канчій та усім учасникам Міжнародного проекту «Я – Українка» було присвоєно народне звання «Берегиня України», вручено орден, грамоту «За особистий внесок у розвиток України та вірність нації», а також Книгу Пошани «Я – Українка».

Міжнародний проект «Я – Українка», започаткований Українським інформаційно-видавничим центром «Галактика», представив світові понад 120 історій про жінок, які поєднали вірність і любов до України для блага та розквіту нації. Вони возвеличують країну, множать здобутки, зачаровують своєю вдачею, вражають шляхетністю і милосердям.

Проект здійснено за підтримки та участі представників Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, керівників місцевого самоврядування, обласних та районних адміністрацій, громадських об’єднань тощо. Невід’ємною частиною проекту була підготовка та випуск книги «Я – Українка», сторінки якої розстелили рушники жіночих доль. Крім знаменитих постатей є і багато імен, які ще невідомі широкому загалу, та є не менш значимі в долі нашої країни. Це керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій, окремі особистості, спеціалісти різних галузей, громадські й політичні діячі, благодійники, митці та інші.

Щиро вітаємо Едіту Василівну із нагородою.

Обласний організаційно-методичний центр культури

Переглядів: 708 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури