Головна » 2016 » Квітень » 27 » Ганна Дрогальчук взяла участь у семінарі-практикумі в Одесі
19:44
Ганна Дрогальчук взяла участь у семінарі-практикумі в Одесі

Організатори семінару: Міністерство культури України, управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів нематеріальної культурної спадщини Одеської облдержадміністрації та Одеський обласний центр української культури.

22 квітня учасники семінару-практикуму провели виїзне засідання в місті Білгороді-Дністровському. Програмою семінару-практикуму було передбачено знайомство з етнографічною експозицією краєзнавчого музею та роботою Центра культури та дозвілля.

Представники з 22 областей України відкрили для себе Білгород-Дністровський – багатонаціональне українське місто. Знайомство з рушниками із фондів краєзнавчого музею викликало велику зацікавленість та вразило гостей розмаїттям і історичною цінністю збережених експонатів. Атмосфера неймовірна – саме такі відгуки можна було чути після відвідування етнографічної експозиції!

У Центрі культури та дозвілля учасники семінару-практикуму мали можливість познайомитися з роботою клубних об’єднань та роботами кращих місцевих майстрів народної творчості. У цей день усі бажаючі мали змогу долучитися до вишивання «рушника єдності», в оздобленні якого протягом року братимуть участь представники всіх міст і районів Одеської області. Також для гостей було організовано показ костюмів, виготовлених у Центрі культури та дозвілля за останні роки.

До уваги учасників було представлено невелику концертну програму, яка дала можливість розкрити тему семінару-практикуму через демонстрацію результатів роботи колективів Центру культури та дозвілля та живий діалог із їхніми керівниками.

За матеріалами Білгород-Дністровського офіційного порталу

 

Переглядів: 429 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури