Головна » 2016 » Квітень » 20 » ІВАНОВІ ХЛАНТІ – 75
10:48
ІВАНОВІ ХЛАНТІ – 75

Вельмишановний Іване Васильовичу!

У Ваше життя заглянула сімдесят п’ята весна, уквітчана сумлінною творчою працею, повагою до людей, любов’ю до рідного краю.

Ми, Ваші колеги, гордимося тим, що Ви з нами працюєте. Сходи літературної діяльності рясні, ужинок сімдесят п’ятої весни великий, бо понад дев’яносто Ваших книжок прикрашають бібліотеки, служать працівникам культури, викладачам, учителям освітніх установ, студентам, старшокласникам духовною скарбницею, з якої черпають потрібні знання. Високо цінуємо Вас за працьовитість, відданість справі, невсипущу енергію, любов до краєзнавчої літератури, рідної землі, усної народної творчості. Ви пішки сходили майже всі гірські села Закарпаття, виявляючи носіїв фольклору, записуючи в них казки, легенди, співанки, різні оповіді. Лише уродженців Хустського району вийшли солідні публікації та  збірники, упорядковані Вами, – Юрія Баняса з Боронява, Михайла Майора з Вишкова, Степана Шутка з Нанкова. Таких оповідачів усної народної творчості в Закарпатті Ви виявили десятки і дали їхній творчості життя.

Ви, талановитий науковець, висококваліфікований фахівець і майстерний педагог, внесли вагомий доробок у формування інтелектуальної еліти рідного краю, заслужили широке визнання як у рідному Закарпатті, так і в Україні та за її межами.

Хай Ваші наступні роки наповнюються щастям, добром і благополуччям, щоб душа та розум не відали втоми, а кожен день був поступальною сходинкою до вершин людського самоутвердження і самореалізації задля громадського блага та слави нашої держави!

З найкращими побажаннями
колеги Обласного організаційно-методичного центру культури

 

 

Переглядів: 449 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури