Головна » 2017 » Травень » 24 » Хуст приймав учасників обласного семінару-практикуму
12:39
Хуст приймав учасників обласного семінару-практикуму

23 травня 2017 року на базі Хустського районного будинку культури відбувся обласний семінар-практикум директорів районних і міських будинків культури, завідувачів районними методичними центрами та методистів з клубної роботи на тему «Морально-правове виховання у закладах культури».

У фойє районного будинку культури було розгорнуто виставку робіт майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Привітала всіх учасників семінару-практикуму головний спеціаліст управління культури Закарпатської облдержадміністрації Світлана Мендель.

Про роль закладів культури у розвитку народної творчості в умовах реформування та створення об’єднаних територіальних громад розповіла директор Обласного організаційно-методичного центру культури Ганна Дрогальчук.

З розвитком культури Хустського району на сучасному етапі присутніх ознайомила начальник відділу культури і туризму Хустської райдержадміністрації  Світлана Дзяпко.

З лекцією «Методи і форми роботи з морально-правового виховання у закладах культури клубного типу області», яка супроводжувалася тематичними мультимедійними презентаціями, виступила завідувач відділу Обласного організаційно-методичного центру культури Людмила Веклюк.

Викладач-методист Ужгородського коледжу культури і мистецтв, заслужений працівник культури України Людмила Ухач розповіла про  організацію культурно-дозвіллєвої діяльності із морально-етичного виховання та провела низку оригінальних ігор із присутніми.

Завідувач відділу народної творчості та аматорського мистецтва Яна Касарда-Микита представила методичні рекомендації для працівників закладів культури клубного типу «Арт-терапія як ефективний засіб соціалізації дітей з інвалідністю» за допомогою мультимедійної презентації.

Начальник відділу культури Виноградівської райдержадміністрації Василь Югас розповів про застосування нормативно-правової бази у роботі закладів культури області.

Про підвищення рівня правосвідомості та правової культури серед різних категорій населення у клубних закладах Іршавського району повідомила провідний методист Іршавського районного будинку культури Любов Філеш.

Директор Хустського районного будинку культури Анатолій Барна коротко ознайомив учасників семінару-практикуму з роботою очолюваного ним закладу.

 Цікаву та змістовну концертну програму показали вокальний ансамбль «Патріоти» (керівник Наталія Крицак), народний вокальний ансамбль районного будинку культури (керівник Олександр Анишинець) та народний фольклорний гурт «Хустяни» (керівник Олександр Анишинець).

На семінарі панувала тепла і дружня атмосфера, про що при підведенні підсумків відзначили всі учасники семінару-практикуму.

Людмила ВЕКЛЮК,
завідувач відділу Обласного організаційно-методичного центру культури

Переглядів: 1066 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури