Головна » 2017 » Листопад » 27 » «Хустяни» та Дарина Степанюк взяли участь у концерті 45-го огляду народних пісень «Маковицька струна»
14:09
«Хустяни» та Дарина Степанюк взяли участь у концерті 45-го огляду народних пісень «Маковицька струна»

26 листопада народний фольклорний гурт «Хустяни» з міста Хуст та солістка-вокалістка Дарина Степанюк із села Порошково Перечинського району представляли Україну в Словаччині на концерті переможців регіональних конкурсів і гостей 45-го  огляду народних пісень «Маковицька струна», який відбувся у найбільшому залі міста Пряшів – Театрі ім. Йонаша Заборського.

Культурно-мистецьку акцію відкрив заступник голови Центральної ради Союзу русинів-українців Словацької Республіки (СРУСР) Павло Боґдан. Він привітав велику родину шанувальників пісенної культури русинів-українців Словаччини, а також офіційних гостей.

Наших артистів щиро і тепло зустрічали. А оплески довго не вмовкали, що додавало натхнення і підносило творчий запал.  Виступ ніжної і романтичної Дарини Степанюк вдало продовжили енергійні й запальні «Хустяни», які виконали низку народних пісень у сучасній обробці. І, без перебільшення, стали того дня улюбленцями публіки.

Обласний організаційно-методичний центр культури

Переглядів: 516 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури