Головна » 2017 » Травень » 15 » «Хустяночка» виборола І місце у «Весняному первоцвіті–2017»
12:43
«Хустяночка» виборола І місце у «Весняному первоцвіті–2017»

У Львівському кінотеатрі ім. О. Довженка 29–31 березня 2017 року пройшов ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії «Весняний первоцвіт–2017», в якому взяли участь 45 колективів із Львівської, Тернопільської, Волинської, Івано-Франківської, Полтавської, Закарпатської областей та міста Київ.

44 учні зведеного зразкового хореографічного ансамблю «Хустяночка» управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради під керівництвом заслуженого працівника культури України Ірини Гнепи представили на суд поважного журі, яке очолював заслужений діяч мистецтв України, викладач хореографії Львівського національного університету ім. І. Франка Микола Сушицький, дві великі хореографічні композиції: «Карпатські візерунки» та прем’єру танцю «Це моя Земля, це моя Країна!»

Учасники колективу також взяли участь у Божественній літургії в Соборі Святого Андрія, відвідали майстерню шоколаду та мали цікаву екскурсійну програму.

Своєю перемогою зразковий ансамбль танцю «Хустяночка» забезпечив собі участь у Міжнародному фестивалі «Калейдоскоп талантів», який проходитиме з 28 по 30 квітня у місті Києві.

Володимир ВЛАСЮК,
начальник управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради

Переглядів: 584 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури