Головна » 2016 » Травень » 7 » Марина Попович-Павлік презентувала збірку поезій «Поділюсь неспокоєм»
14:05
Марина Попович-Павлік презентувала збірку поезій «Поділюсь неспокоєм»

Її поезії, як відзначено в анотації, «увібрали в себе тепло родини поетеси, отчого краю, в якім вона народилася, виросла, живе і творить для любові і щастя». Передмову до неї написав відомий поет, голова Закарпатської організації Національної спілки письменників України Василь Густі.

Відкрила культурно-мистецьку акцію бібліотекар відділу обслуговування Ужгородської центральної міської бібліотеки Андріана Гузак.

З поетичним доробком пані Марини присутніх ознайомили студентки Ужгородського коледжу культури і мистецтв, які прочитали її вірші. Василь Густі дав високу оцінку її поезії, відзначив, що до поетичного закарпатського букету додалася ще одна гірська квітка – Марина Попович-Павлік. Він також висловив щиру вдячність за те, що вона словом, піснею і танцем несе народну культуру в маси.

Науковець, фольклорист, провідний методист Обласного організаційно-методичного центру культури Іван Хланта поділився спогадами про рідний край, село Золотарево, розповів про талановитих вихідців села, що прославили його на весь світ. А також побажав нових творчих звершень.

Слово про автора збірки сказали голова циклової комісії видовищно-театралізованих заходів, старший викладач Ужгородського коледжу культури і мистецтв Оксана Шип та керівник народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Ужгород» Віктор Шостак.

Розділити радість виходу у світ першої книги зібралися родина поетеси, друзі, студенти та шанувальники красного письменства. Святковий настрій створював ансамбль «Ужгород», який виконав низку закарпатських народних пісень.

А сама авторка продекламувала чудовий вірш, присвячений матері, яка також була присутня, і до слова, нині відзначає день народження. Тому й обрала пані Марина для презентації саме цей день.

Володимир МИШАНИЧ,
провідний методист
Обласного організаційно-методичного центру культури

Переглядів: 676 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури