Головна » 2018 » Квітень » 23 » Митці Закарпаття малюватимуть квітневий Ужгород у рамках традиційного семінару-пленеру
17:48
Митці Закарпаття малюватимуть квітневий Ужгород у рамках традиційного семінару-пленеру

26 квітня на базі Закарпатського обласного організаційно-методичного центру культури відбудеться семінар-пленер "Ужгород квітневий", у якому візьмуть участь художники-аматори та професіонали. Він проводиться вже кілька років поспіль.

Цьогоріч митці малюватимуть в історичному центрі Ужгорода та на околицях міста.

Мета семінару-пленеру – налагодження зв’язків та обміну творчим досвідом і новими ідеями між митцями з усіх районів Закарпаття, напрацювання навичок у написанні урбаністичного пейзажу.

Художники-аматори матимуть можливість творити поряд із професіоналами, побачити їх у процесі роботи, почути їхні поради. А ще – поспілкуватись у невимушеній, дружній атмосфері. Цього разу з ними попрацюють відомі митці України, котрі здобули широкого визнання як удома, так і за кордоном. Це, зокрема, Емма Левадська,  Василь Вовчок, Олександр Сидорук та інші.

У семінарі-пленері також візьмуть участь Тетяна Сопільник, Магдалина Березанич, Микола Іванчо, Антоніна Дурда, Василь Ловска, Надія Матіко, Надія Кіс та інші митці, які вже неодноразово приймали участь в різних культурно-мистецьких акціях організованих і проведених нашим Центром.

Учасники відвідають художній салон "Арт–Про" Володимира Ньорби, де зможуть ознайомитися з творчістю провідних митців Закарпаття, поспілкуватися,  випити запашної кави, На завершення відбудуться огляд, обговорення виконаних робіт учасниками семінару-пленеру та підбиття підсумків.

Володимир Мишанич,
провідний методист Закарпатського ООМЦК

Переглядів: 480 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури