Головна » 2017 » Травень » 17 » Митці Закарпаття малюватимуть травневий Ужгород
13:10
Митці Закарпаття малюватимуть травневий Ужгород

26 травня на базі Обласного організаційно-методичного центру культури відбудеться семінар-пленер «Ужгород травневий», у якому візьмуть участь художники-аматори та професіонали. Він проводиться вже кілька років поспіль. Цьогоріч митці малюватимуть в історичному центрі Ужгорода та на околицях міста.

Мета семінару-пленеру – налагодження зв’язків та обміну творчим досвідом і новими ідеями між митцями з усіх районів Закарпаття та напрацювання навиків у написанні урбаністичного пейзажу.

Художники-аматори матимуть можливість творити поряд із професіоналами, побачити їх у процесі роботи, почути їхні поради. А ще, – поспілкуватись у невимушеній, дружній атмосфері. Цього разу  з ними попрацюють відомі митці України, які здобули широкого визнання як вдома, так і за кордоном. Про тематичну картину у своїй творчості розповість Олена Кондратюк, а практичну допомогу безпосередньо під час роботи над картиною надасть Василь Вовчок.

У семінарі-пленері візьмуть участь Емма Левадська, Тетяна Сопільник, Олександр Сидорук, Василь Вовчок, Петро Шолтес із міста Ужгород, Ольга Гал та Любов Шпак із міста Виноградів, Антоніна Дурда з Іршавщини, Михайло Грига з смт Воловець, Ірина Попдякуник із міста Мукачево, Магдалина Березанич із смт Великий Березний та ін.

Учасники відвідають художній салон «Арт–Про», де зможуть ознайомитися з творчістю відомих митців Закарпаття.

На завершення відбудеться огляд, обговорення виконаних робіт учасниками семінару-пленеру та підведення підсумків, на якому виступить директор Обласного організаційно-методичного центру культури Ганна Дрогальчук.

Володимир МИШАНИЧ,
провідний методист Обласного організаційно-методичного центру культури

 

Переглядів: 652 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури