Головна » 2017 » Квітень » 27 » На обласній нараді працівники культури області обговорювали галузеві проблеми
16:46
На обласній нараді працівники культури області обговорювали галузеві проблеми

Сьогодні, 27 квітня, в Обласному організаційно-методичному центрі культури відбулася нарада директорів районних і міських будинків культури, завідувачів методичними кабінетами. Учасники наради заслухали аналіз річних звітів районів і  міст області, який зробили головний спеціаліст управління культури Закарпатської облдержадміністрації Світлана Мендель та директор Обласного організаційно-методичного центру культури Ганна Дрогальчук.

Директор Центру культури ознайомила присутніх із новинками сфери культури у законодавчій базі та у зв’язку із децентралізацією вказала на недоліки роботи методистів та шляхи їх вирішення. Вона наголосила на необхідності перебудови роботи клубних установ, модернізації їхньої роботи,  визначила нові вектори їх діяльності відповідно вимог часу.

Завідувач відділу інновацій та соціально-культурних програм, технологій та культурно-дозвіллєвої діяльності Людмила Веклюк  підвела підсумки Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості, проаналізувала їхню роботу, оголосила переможців. Вона продемонструвала й глибоко проаналізувала оформлення клубних закладів, їхні інтер’єри та екстер’єри.

Проблемні питання щодо присвоєння і підтвердження колективам звання «народний» («зразковий») у 2017 році висвітлила завідувач відділу народної творчості та аматорського мистецтва Яна Касарда-Микита.

Про нематеріальну культурну спадщину, її збереження та перспективи розвитку розповів завідувач відділу міжнародних зв’язків у галузі культурно-освітньої діяльності й народної творчості Віталій Рац.

На завершення наради директор ООМЦК Ганна Дрогальчук подякувала усім за роботу.

Володимир МИШАНИЧ,
провідний методист Обласного організаційно-методичного центру культури

Переглядів: 566 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури