Головна » 2015 » Грудень » 18 » Напередодні дня Святого Миколая школярів учили створювати ялинкові прикраси
19:14
Напередодні дня Святого Миколая школярів учили створювати ялинкові прикраси

Акція відбулася в Ужгородській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І–ІІІ ступенів Закарпатської обласної ради. У ній взяли участь понад двадцять дітей п’ятих–десятих класів.

Уже декілька років поспіль дедалі популярнішими стають вироби, зроблені власними руками. Солоне тісто – екологічно чистий продукт, його  легко приготувати, воно має добрі пластичні властивості, доступне, робота з ним не потребує спеціальних навиків. З нього можна формувати як невеличкі декоративні вироби, так і об’ємні композиції. У готовому вигляді роботи дуже ефектні, міцні і можуть довго зберігатися.

Наразі у навчальному закладі вчаться 82 дітей із вадами слуху з усіх куточків краю. Директор школи Наталія Бушко подякувала за співпрацю, адже це не перший захід, який проведено спільно з Центром культури. Вони добре пам’ятають майстер-клас із писанкарства, тому радо прийняли новорічну пропозицію. Праця перетворилася у справжнє свято. Готові вироби вихованці школи-інтернату розфарбують, заберуть додому і покладуть на ялиночку.

Обласний організаційно-методичний центр культури

Переглядів: 492 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури