Головна » 2018 » Серпень » 10 » Нещодавно вийшов у світ другий номер щоквартального вісника «Культурологічні джерела» за 2018 рік
17:33
Нещодавно вийшов у світ другий номер щоквартального вісника «Культурологічні джерела» за 2018 рік

В рубриці «Відлуння подій» публікації  Оксани Штефаньо, Василя Андійця, Ольги Толвай, Юлі Тетерюк Кінч, Віри Мадяр-Новак та інших авторів. В них йдеться про різні культурно-мистецькі акції, що відбулися у нашому краї. Зокрема – виставки, фестивалі, пленери тощо.

Цікава й змістовна стаття Василя Мулеси  «У серці з думкою про майбутнє» про життя і літературну діяльність відомого науковця, фольклориста, кандидата філологічних наук Івана Хланти. Театрознавець зі Львова Галина Канарська написала про Емму Зайцеву художницю Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв. Про чудового майстра з виготовлення скрипок Омеляна Поповича пише Віра Мадяр-Новак.

Про відомого закарпатського казкаря Василя Шкірю цікавий матеріал Івана Хланти.

Чудовий нарис Андрія Дурунди про талановитого поета, лауреата багатьох літературних премій Юрія Шипа, а також – Михайла Фединишинця про письменника Володимира Фединишинця.

В номері також свої статті опублікували заслужені працівники культури України Михайло Митровка та Василь Габорець, викладачі-методисти Ужгородського коледжу культури і мистецтв Марія Стойка та Людмила Ухач, завідувач редакційного сектору ООМЦК Марина Офіцинська та інші.

Переглянути другий випуск щоквартальника «Культурологічні джерела» за 2018 рік
можна за цим посиланням

zakfolkcenter.at.ua/load/kulturologichni_dzherela/2018/kulturologichni_dzherela_2018_1/19-1-0-84

Володимир Мишанич,
КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР

Переглядів: 518 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури