Головна » 2016 » Лютий » 4 » «Одного разу в Берегсазі…» покажуть у місті Ужгород
19:25
«Одного разу в Берегсазі…» покажуть у місті Ужгород

Головні ролі виконують начальник відділу культури і туризму Берегівської районної державної адміністрації Ласло Галас, режисер народного театрального колективу будинку культури села Бобовище Мукачівського району Лілія Немеш, відомий гуморист з Іршавщини Юрій Мельник.

«Одного разу в Берегсазі…» – це сучасна комедія на дві дії з цікавим, захоплюючим сюжетом. Усі події відбуваються у маленькому містечку протягом одного дня в ресторані «Берегсаз», який відзначає своє 10-річчя. Власники ресторану – це заможна родина, яка у побуті наражається на різноманітні проблеми. Однак завдяки кмітливості і винахідливості господаря, їм вдається вирішити усі питання.

Головна ідея вистави – мирне співіснування у невеличкому провінційному містечку представників різних національностей. Вони разом працюють, відпочивають, є діловими партнерами, закохуються і навіть створюють сім’ї.

Незважаючи на те, що діалоги у виставі звучать на українській, угорській, російській мовах та місцевому діалекті, усі герої прекрасно розуміють один одного. Збагачують виставу і пісні у виконанні акторів.

Запрошуємо на прем’єру вистави усіх поціновувачів театрального мистецтва. Початок о 17.00 годині.

Обласний організаційно-методичний центр культури

Переглядів: 433 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури