Головна » 2017 » Квітень » 28 » Польський фольклор в Ужгороді презентує ансамбль пісні й танцю «Явір»
11:51
Польський фольклор в Ужгороді презентує ансамбль пісні й танцю «Явір»

5 травня ансамбль пісні і танцю «Явір» Природничого  університету в Любліні (Польська Республіка) завітає з концертною програмою до Ужгорода.

О 13.00 год. колектив дасть майстер-клас для шанувальників народної хореографії, який відбудеться на базі Дитячої академії танцю (с. Минай, вул. Свободи, 4 (б), спорткомплекс «Акварель»).

А о 17.00 год. на сцені Закарпатського академічного обласного театру ляльок вони представлять яскраву концертну програму.

Ансамбль пісні й танцю «Явір»  Природничого  університету в Любліні (Польська Республіка) заснований 1960 року. До його складу входять  танцювальна, інструментальна та вокальна групи, у яких займаються  нинішні студенти та випускники Природничого університету, а також інших навчальних закладів Любліна. За час свого існування  ансамбль дав понад  4000 концертів у 50 країнах світу, презентуючи  польський фольклор з різних регіонів країни. 

З 1993 року ансамбль є членом Польської секції Міжнародної Ради фольклорних  товариств, фестивалів і народного мистецтва.

Виступ ансамблю пісні й танцю «Явір» в Ужгороді відбудеться за сприяння та підтримки управління культури Закарпатської облдержадміністрації та Обласного організаційно-методичного центру культури.

Обласний організаційно-методичний центр культури

 

Переглядів: 555 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури