Головна » 2015 » Жовтень » 17 » У неділю Перечинщина скликала таланти
11:42
У неділю Перечинщина скликала таланти

На фестиваль зібралися фольклорні, танцювальні, вокальні, інструментальні колективи і солісти з Ужгороду, Великого Березного Перечинського, Ужгородського, Тячівського, Рахівського районів. Родзинкою фестивалю виступив рок-гурт «Рокаш» з м. Мукачево.

Концертній програмі передувала святкова хода учасників делегацій і учасників концерту. Урочистості фестивалю відкрив Закарпатський академічний камерний хор «Сantus» «Молитвою за Україну» М. Лисенка.

З вітальним словом до учасників та гостей фестивалю виступили Олександр Петік, заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації, голова Перечинської районної державної адміністрації Віктор Олефір, заступник начальника управління культури облдержадміністрації, заслужений працівник культури України Іван Канюка, сільський голова Михайло Біган, представники духовенства та інші почесні гості.

У рамках програми фестивалю проходили спортивні змагання, шашковий турнір на кубок пам’яті Олекси Релея, конкурс пісні, ігри, розваги та  атракціони для дітей.

Традиційно під час фестивалю проводився огляд-конкурс територіальних громад Перечинщини. Поважне журі, яке складалось із представників державної адміністрації, культури, громадських організацій та спонсорів детально ознайомилося з кожною виставкою і визначило переможців:

перше місцеТур’я- Бистрянська громада

друге місце – Дубриницька громада

третє місце – Зарічівська громада.

Переможці та учасники конкурсу від організаторів та спонсорів фестивалю отримали цінні подарунки, грамоти та подяки. Фестиваль завершився символічним запуском небесних ліхтариків в пам'ять полеглих бійців на Сході України.

Переглядів: 549 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури