Головна » 2018 » Березень » 27 » Ужгородцям розкажуть про умови участі у програмі Креативна Європа
13:12
Ужгородцям розкажуть про умови участі у програмі Креативна Європа

Представників культурних та креативних індустрій міста Ужгород і Закарпатської області запрошують до участі у двохгодинному тренінгу з написання заявок на проекти від Креативної Європи.

Учасники зможуть отримати практичні поради щодо того:

– які проекти підтримує КЄ?

– як отримати грантову підтримку КЄ?

– як підготувати успішну грантову заявку?

– як працює грантове фінансування?

Тренінг, що організовується у співпраці з департаментом культури Закарпатської облдержадміністрації та Закарпатським обласним організаційно-методичним центром культури, проходитиме 29 березня за адресою: м.Ужгород, вул.А.Волошина, 11 (Ужгородська дитяча музична школа №1 ім.П.Чайковського). Початок об 11.00.

Контактна особа: Микола Яцков (тел.: +38 (095) 83 23 247).

Довідково: Програма "Креативна Європа" – це рамкова програма Європейської комісії, спрямована на підтримку культурного та креативного секторів Європи. Загальні цілі програми полягають у захисті, розвитку та популяризації культурного та лінгвістичного різноманіття і зміцненні конкурентної здатності культурного та креативного секторів Європи.

Орієнтовний обсяг фінансування програми з бюджету ЄС – 1,46 млрд. євро. Програма складається з двох підпрограм: "Культура" (31% бюджету програми) і "Медіа" (56% бюджету). Також окремою статтею бюджетних витрат в рамках програми є міжсекторальний напрямок (13% бюджету), завданням якого є забезпечення реалізації інструменту фінансового кредитування (Guarantee Facility) та підтримка мережі національних бюро програми "Креативна Європа".

Переглядів: 343 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури