Головна » 2017 » Червень » 26 » В Острозькій академії говорили про християнську етику та духовно-моральне виховання
17:31
В Острозькій академії говорили про християнську етику та духовно-моральне виховання

У п’яницю, 23 червня, до Острога на Перший Всеукраїнський з’їзд педагогів з предметів духовно-морального спрямування завітали понад 200 педагогів, психологи, ієрархи церков, представники державної влади, аби обговорити стан, проблеми і перспективи духовно-морального виховання дітей та молоді в Україні. На з’їзді побував і провідний методист Обласного організаційно-методичного центру культури, заслужений діяч мистецтв України Іван Хланта. Він виступив із доповіддю «Церковні пісні та їх роль у духовно-моральному вихованні молоді».

Робота з’їзду розпочалася зі спільної молитви перед початком доброї справи. Святкове богослужіння очолив архієпископ Рівненський та Острозький Іларіон. Принагідно владика зазначив: «Цей з’їзд засвідчив неабияку єдність не тільки вчителів предметів духовно-морального спрямування, а й церков та всього українського народу».

Під час пленарного засідання обговорили духовно-моральні засади виховання в дошкільних, загальноосвітніх та вищих закладах освіти. Йшлося про духовну парадигму розвитку українського суспільства, а також акцентували увагу на винятковій ролі сімейного виховання у подальшому формуванні духовних цінностей.

Обласний організаційно-методичний центр культури

 

 

 

Переглядів: 558 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури