Головна » 2018 » Квітень » 30 » В Ужгороді відбулося грандіозне свято танцю
14:04
В Ужгороді відбулося грандіозне свято танцю

29 квітня мешканці та гості Ужгорода спостерігали за феєричним мистецьким дійством – у рамках фестивалю «Сакура-фест» відбулося свято танцю з нагоди відзначення Міжнародного дня танцю.

Розпочалася акція врочистою ходою, яка вирушила від площі Народної до Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв.

Глядачі насолоджуватимуться народними та сучасними танцями, які представили 29 колективів області, а це – понад 2000 учасників.

Родзинкою програми був закарпатський народний танець «Бубнарський» (постановка народної артистки України Клари Балог) у виконанні танцювальної групи Заслуженого академічного Закарпатського народного хору та шести аматорських колективів краю.

Усі учасники отримали подяки від оргкомітету.

Культурно-мистецька акція відбулася за підтримки департаменту культури Закарпатської облдержадміністрації, Ужгородської міської ради, управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради, Комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради, Закарпатського осередку Національної хореографічної спілки України.

Ольга Толвай,
завідувач відділу народної творчості та аматорського мистецтва
КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР

 

 

Переглядів: 978 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури