Головна » 2016 » Квітень » 21 » В Ужгородському коледжі культури і мистецтв пройшов конкурс на кращого організатора дозвілля «Моя майбутня професія»
17:04
В Ужгородському коледжі культури і мистецтв пройшов конкурс на кращого організатора дозвілля «Моя майбутня професія»

Сам захід складався із сімох конкурсів – конкурс-представлення «Візитна картка»,  де кожен конкурсант презентував себе, починаючи з дитинства і по нинішній день. Треба відмітити, що учасники не позбавлені почуття гумору; інтелект-конкурс «Всезнайко культурно-дозвіллєвої діяльності» – учасники показали здобуті знання; ситуація «Шукаємо форму і назву...» – на основі картинок-слайдів треба було придумати форми роботи і назви до них, що підходять по тематиці; конкурс «Відкриваю гурток» – були показані вироби, виготовлені учасниками, треба було довести, чи вони в змозі організувати і вести гурток, що працюватиме при закладі культури; конкурс «Мода в умовах кризи» – це виготовлений одяг із підручних матеріалів: газет, серветок, пластикових тарілок, паперу та інших, де конкурсанти показали всім глядачам і журі свою безмежну творчу фантазію.

А останній конкурс «Моя професія в образі...» був найцікавішим. Дівчатка показали себе і як чудові актори, читаючи свої монологи.

Члени журі (Тетяна Ганулич – завідувач навчально-методичного кабінету,  голова журі, Віра Кучмаш – викладач-методист, Андріана Зан – керівник групи третього курсу коледжу та Людмила Веклюк – завідувач відділу Обласного організаційно-методичного центру культури) загалом конкурсом залишилися задоволені. І не тільки вони, а й глядачі.

Провели конкурс студенти третього курсу Яна Думнич, Тамара Буряк та Олександра Годьмаш.

Переможцями конкурсу стали: перше місце – Ірина Саксон, студентка третього та Мар’яна Кутрань, студентка четвертого курсу – спеціалізація: видовищно-театральні заходи, друге місце – Наталія Сентимрей і третє місце – Мар’яна Довгій – студентки третього курсу, спеціалізація: видовищно-театральні заходи.

Людмила ВЕКЛЮК,
член журі, завідувач відділу Обласного організаційно-методичного центру культури

 

 

 

Переглядів: 653 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури