Головна » 2018 » Квітень » 13 » ВЕЛЬМИШАНОВНІ ЮВІЛЯРИ!
15:13
ВЕЛЬМИШАНОВНІ ЮВІЛЯРИ!

70 років – це певний рубіж, яскравий показник славного творчого шляху, який пройшов ансамбль пісні і танцю «Лісоруб», поступово формуючи традиції, з плином часу вбираючи все те, що накопичувала багата і різнобарвна музична історія нашого краю.

Історія «Лісоруба» – яскравий приклад того, як треба любити свою справу, вболівати за успіхи інших, шанувати все українське, плекати та виховувати молоду когорту музикантів на кращих зразках народної музики. За цей історичний час ансамбль досяг значних успіхів у своєму розвитку. Звання «народний аматорський колектив» – це визнання. Воно далося непросто. За ним – важка, виснажлива праця. Дякуємо вам, що допомагаєте людям жити краще і яскравіше та несете добру славу про рідне Закарпаття.

Хай джерело людської вдячності за вашу кропітку працю ніколи не вичерпується, серце наповняється світлом, а здоров’я й сили дарує Всевишній. Нехай і надалі у вашому колективі панує атмосфера, де затишно почувають себе і досвідчені виконавці, і молодь, а на мистецькому небосхилі спалахують юні зірки.

Бажаємо Вам щастя, благополуччя, успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах,  сподіваннях. Хай вас підтримують та надихають рідні, розуміють і допомагають колеги, а доля збагачує життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю.

…Плекайте вічне – золото душі,
Де пісня й танець, вишивка і слово.
Ви золотого скарбу сіячі –
Обрядів, звичаїв, традицій, мови!

З повагою
Директор Ганна Дрогальчук та колектив Комунального закладу
«Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради

 

Переглядів: 512 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури