Головна » 2014 » Грудень » 14 » Відбулася нарада директорів районних і міських будинків культури та завідувачів методичних кабінетів
23:04
Відбулася нарада директорів районних і міських будинків культури та завідувачів методичних кабінетів

10 грудня 2014 року в конференцзалі Обласного організаційно-методичного центру культури відбулася нарада директорів районних і міських будинків культури та завідувачів методичних кабінетів на тему «Вимоги до річної звітності. Робота закладів культури області за рік та використання ними інноваційних форм і методів роботи. Підсумки обласного огляду-конкурсу сільських закладів культури. Обговорення проблемних питань».

Розпочала нараду директор ООМЦК Ганна Дрогальчук, яка у своєму виступі підвела підсумки обласного огляду-конкурсу сільських клубних закладів, що проводився протягом року, детально охарактеризувала позитивні й негативні моменти, пов’язані із роботою клубних установ, дала свої пропозиції щодо покращення їх роботи у майбутньому.

Учасники наради мали змогу побачити відеоматеріали про огляд-конкурс, надані керівником народної самодіяльної кіностудії «Едельвейс» ООМЦК  Галиною Чельоскі.

Також ознайомила всіх присутніх із запланованими заходами Обласного організаційно-методичного центру культури на 2015 рік (семінарами, фестивалями, обласним оглядом-конкурсом працівників районних і міських будинків культури,   методичних кабінетів тощо).

Порушували питання і про діяльність народних (зразкових) колективів області та їх переатестацію на підтвердження звання народний (зразковий) протягом року.  

Головний спеціаліст управління культури Закарпатської облдержадміністрації Світлана Мендель висловила зауваження і додала пропозиції щодо роботи клубних установ та проведення обласних фестивалів, а також роз’яснила пункти  наказу щодо здачі річної статистичної звітності закладів культури області за 2014 рік.

Заступник директора Обласного організаційно-методичного центру культури Оксана Попядкуник ознайомила із результатами проведення процедури перевірки знань керівників самодіяльних дискотек області, а завідувач відділу ООМЦК Людмила Веклюк – із рекомендаціями до написання річної текстової та статистичної звітності. Окрім того, вони також висловили власну думку щодо проведеного обласного огляду-конкурсу сільських клубних закладів.

Детальний аналіз проведених обласних фестивалів театрального мистецтва за рік зробила провідний методист ООМЦК Катерина Семенченко.

Був проведений круглий стіл, під час якого директори районних і міських будинків культури мали змогу поділитися своїм досвідом роботи щодо  діяльності районних і сільських закладів культури, інноваційними формами та методами роботи, започаткованими у цьому році. Обговорювалися і проблемні питання, а також способи їх вирішення, після чого було підведено підсумки наради.

Людмила ВЕКЛЮК,
завідувач відділу інновацій
та соціально-культурних програм,
технологій та культурно-дозвіллєвої діяльності
Обласного організаційно-методичного центру культури

Переглядів: 830 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури