Головна » 2018 » Березень » 30 » Відбувся тренінг «Креативна Європа».
10:51
Відбувся тренінг «Креативна Європа».

Сьогодні, 29 березня, у приміщенні Ужгородської дитячої музичної школи № 1 ім. П. І. Чайковського відбувся тренінг «Креативна Європа». З вітальним словом до слухачів звернулася директор  Обласного організаційно-методичного центру культури Ганна Дрогальчук.

«Креативна Європа» – це рамкова програма Європейської комісії, спрямована на підтримку культурного та аудіовізуального секторів Європи. Вона охоплює 41 країну ЄС та Східного партнерства (а з 2016 р. й Україну) та запланована на сім років: 2014–2020рр.. Орієнтовний обсяг фінансування програми з бюджету ЄС – 1,46 млрд. євро.

Представник національного бюро «Креативна Європа» в Україні Ксенія Калина розповіла, які проекти підтримує КЄ, як отримати грантову підтримку КЄ, як підготувати успішну грантову заявку, як працює грантове фінансування тощо.

Тренінг зібрав понад 100 учасників з усієї області, серед яких  директори та методисти районних будинків культури, бібліотекарі, музейники, режисери, дизайнери, журналісти, студенти, вчителі, громадські діячі та ін. 

Захід організовано та проведено за підтримки департаменту культури Закарпатської облдержадміністрації та Обласного організаційно-методичного центру культури.

Обласний організаційно-методичний центр культури

 

Переглядів: 423 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури