Головна » 2015 » Листопад » 27 » Вийшов у світ ювілейний номер журналу "Культурологічні джерела"
18:15
Вийшов у світ ювілейний номер журналу "Культурологічні джерела"

До номера ввійшли статті заслужених працівників культури України Василя Кобаля, Василя Габорця, Михайла Митровки, заслуженого діяча мистецтв України Івана Хланти   історію створення та діяльність Центру культури. Вони наповненні цікавим фактичним матеріалом, емоційно насичені, чудово передають атмосферу тих років.

У рубриці “Творча майстерня” стаття Василя Андрійця, кандидата мистецтвознавства, знайомить читачів із іконописом в авторській школі відомого педагога й художника Ласло Гайду.

Своїми думками про нові видання, що вийшли у світ у нашому краї, поділилися Оксана Сідор, Василь Габорець та Марія Баяновська. Зокрема – про книги “Чорна кішка з червоною пов’язкою та порожнім відром” Василя Шкірі,  “Хорові та вокальні твори. Т. ІІІ” Миколи Попенка та “Пора кривавих сліз” Юрія Шипа.

Заслуговує на увагу нарис Людмили Веклюк про життя і діяльність провідного методиста Іршавського районного будинку культури Любові Філеш, яка понад 40 років віддала культурі.

У ювілейному номері також інформації Павла Білецького, Юрія Танька, Віталія Раца та інших авторів про культурно-мистецькі події краю.

Володимир МИШАНИЧ,
провідний методист Обласного організаційно-методичного центру культури

Переглядів: 540 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури