Головна » 2017 » Липень » 4 » Вихованці «Дороги життя» оглянули експонати музею
17:43
Вихованці «Дороги життя» оглянули експонати музею

Сьогодні народний етнографічний музей Обласного організаційно-методичного центру культури відвідали вихованці медико-соціального   реабілітаційного центру  «Дорога життя». Діти та дорослі з обмеженими можливостями з цікавістю розглядали народні костюми та інструменти, вишивані рушники, серветки і скатертини, старовинні ужиткові речі з кераміки та дерева.

Їх супроводжували заступник директора Центру «Дорога життя» Світлана Аніцева, педагоги-вихователі: Христина Кончанська, Марія Ціпар, Віра Лігман,   керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва Ірина Якубовська. Вони були дуже вдячні за екскурсію. Адже такі відвідини позитивно впливають на самопочуття дітей, покращують настрій, дарують приємні емоції.

Вихованці Центру були у захопленні від можливості посвистіти в керамічні окарини, куманці. Із задоволенням приміряли народні кептарики та головні гуцульські убори.

Провели екскурсію завідувач народного етнографічного музею, заслужений майстер народної творчості України Наталія Стегура та працівники Яна Касарда-Микита й Олена Ваш. 

Обласний організаційно-методичний центр культури

Переглядів: 440 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури