Головна » 2017 » Листопад » 12 » Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва офіційно відзначили на Рахівщині
17:27
Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва офіційно відзначили на Рахівщині

9 листопада в місті Рахів відбулися урочисті заходи та святковий концерт із нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Глядацький зал Рахівського районного будинку культури згуртував численних працівників установ і закладів культури краю. Гостинно зустрів "культурну" делегацію голова Рахівської РДА Павло Басараб: "Раді вітати працівників культури з усієї області в найбільш високогірній частині Українських Карпат. Це свято стосується кожного з нас, адже всі ми – носії закарпатських звичаїв та традицій і нам приємно визнавати, що в нашому краї не тільки збереглись, а й продовжують розвиватися аматорські, етнографічні колективи, даруючи насолоду своїм мистецтвом як землякам, так і шанувальникам далеко за межами області і країни". Долучилися до вітань заступник голови Рахівської районної ради Іван Копич та начальник відділу культури Рахівської РДА Володимир Шепета.

З вітальним словом звернувся т.в.о. начальника управління культури Закарпатської ОДА Іван Канюка, зазначивши, що працівники культури та майстри народного мистецтва день у день бережуть і популяризують неповторні традиції нашого краю, не забуваючи, водночас, поповнювати скарбницю духовних та естетичних надбань усе новими й новими власними творчими здобутками.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток культури в області, високу професійну майстерність і з нагоди Всеукраїнського дня працівника культури та майстрів народного мистецтва низку діячів відзначено Почесними грамотами і подяками від Закарпатської ОДА й обласної ради, Рахівської райдержадміністрації та райради, управління культури облдержадміністрації, обкому профспілки працівників культури.

Спільною відзнакою обласної ради та обласної державної адміністрації – нагрудним знаком "За розвиток Закарпаття" – нагороджено директора Чинадіївської дитячої школи мистецтв Мукачівського району, заслуженого працівника культури України Михайла Фендика.

Завершилося свято чудовим концертом за участі народних аматорських колективів Рахівщини і талановитих учнів шкіл естетичного виховання району.

Обласний організаційно-методичний центр культури

Переглядів: 607 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури