Головна » 2018 » Травень » 8 » Звітували колективи Чопського міського будинку культури
11:35
Звітували колективи Чопського міського будинку культури

Днями, в Чопському міському будинку культури відбувся звітний концерт аматорських колективів під назвою «Вічної любові джерело». У  рамках звіту була  проведена атестація народного аматорського ансамблю сучасного танцю «Арабеск» (керівник Тетяна Ковач). Колектив успішно підтвердив високе звання, продемонстрував гарний рівень підготовки учасників, виконав кілька хореографічних композицій, що розкрили його творчий потенціал. У їхньому виконанні глядачі побачили «Симфонію весни», запальну латиноамериканську самбу та інші хореографічні  композиції.

Чудовий номер підготував і народний аматорський клуб східного танцю «Наргіс» ( керівник Тетяна Загорна), який виконав індійський танець.

Приємно вразив присутніх на концерті й виступ Сабіни Гошкової зі Словаччини. Вона чудово виконала народні пісні «Виросло дівчатко» та «Мамко моя стара». Попри свій юний вік продемонструвала високий професіоналізм та чудові вокальні дані.

Не залишив присутніх байдужими й виступ Віри Сентипал, яка подарувала пісню «Батьки мої» на слова і музику Ірини Федишин та   налаштувала слухачів на філософський лад, змусила задуматись, згадати…

Свою майстерність продемонстрував й ансамбль студії сучасної естрадної пісні «Феєрверк» (керівник Віра Сентипал), який виконав пісню «Верба» на слова і музику І. Книжника.

Свої роботи продемонстрували й майстрині народних художніх промислів Люба Бабіч, Катерина Вересюк, Марія Гусинка та Оксана Волос. Вони репрезентували вишивку: скатертини, рушники, серветки, картини на сакральну тематику, пейзажі тощо. Виставка засвідчила, що попри всі негаразди народне мистецтво все ще живе. Це залишає надію на його відродження та розвиток.

Підбиваючи підсумки, Ольга Толвай, голова атестаційної комісії, завідувач відділу народної творчості та аматорського мистецтва КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР, відзначила, що цьогоріч звіт пройшов на кращому рівні, ніж у попередні роки і продемонстрував позитивні зміни в роботі керівництва закладом культури.a

Володимир Мишанич,
провідний методист КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР,
член атестаційної комісії

 

Переглядів: 454 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури