Головна » 2016 » Липень » 29 » Ужгородські співаки виступили на ХХІІ фольклорному фестивалі «Рунянська ватра» у Словаччині
11:22
Ужгородські співаки виступили на ХХІІ фольклорному фестивалі «Рунянська ватра» у Словаччині

У їх виконані звучали народні та естрадні пісні  – «Ой на плаю», «Серед села дичка», «Цвіте терен», «Тиха вода», «Тече вода», «Кохання – золото», «Мій рідний край», «Вівчарик» та інші. У святі взяли участь також колективи з різних регіонів Східної Словаччини. Кожен номер відвідувачі фестивалю сприймали із захопленням та оплесками.

Поїздка відбулася в рамках творчої співпраці між Обласним організаційно-методичним центром культури та Регіональною радою Союзу русинів-українців Словаччини в місті Гуменне.

Організаторами свята виступили представники сіл Руніна та Тополя, які висловили творчій молоді подяку за участь у фестивалях. Мета фестивалів – популяризація народного мистецтва, емоційне та естетичне збагачення жителів та гостей фесту.

Віталій РАЦ,
завідувач відділу міжнародних зв’язків у галузі культурно-освітньої діяльності та народної творчості Обласного організаційно-методичного центру культури

Переглядів: 429 | Додав: oomckuzh | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Закарпатський ООМЦК
вул. Волошина, 18
Ужгород, 880005



+38(03122)34035 oomckuzh@gmail.com
Ми на мапі
Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури